Mazda 2

  • Mazda2

    EN STOR LITEN BIL

Helt nye Mazda2


Sportslig småbil med mye kjøreglede 

Helt nye Mazda2 er stor på kjøreglede, teknologi og sikkerhetsegenskaper. Den strutter av energi, karakter og vitalitet. Med fantastisk KODO - Soul of Motion design, et usedvanlig lekkert interiør og innovative mobiloppkoblingsmuligheter demonstrerer den nok en gang Mazdas kjøreglede. Med god reaksjonsevne og morsomme kjøreegenskaper både på motorveien og i byen er denne sportslige småbilen en perfekt kombinasjon av drivstofføkonomi og ytelser, i tillegg til avansert teknologi. 
  • Maksimal hastighet 183 km/t                  
  • Akselerasjon 100 km/t på 9,4 sekunder*
  • Drivstofforbruk 4,5 l/100 km**                
  • CO2-utslipp 105 **g/km                          
*Tall basert på 90 hk bensinmotor
**Tallene gjelder helt nye Mazda2 90 hk bensin med manuelt gir

Finn ut hva det er som gjør denne bilen så spesiell

KODO - Soul of Motion design

Ett blikk på helt nye Mazda2 er alt du trenger for å se at dette ikke er en vanlig bil. Et sporty og iøynefallende design som er inspirert av vårt prisbelønte KODO – Soul of Motion design.

SKYACTIV-TEKNOLOGI

Kombinerer responsvillige, hurtige og morsomme egenskaper med svært god drivstofføkonomi og høy sikkerhet. Vi har optimalisert motorer og girkasser for denne kompakte bilen og utviklet et lettere og sterkere karosseri og chassis. Med Mazda2 kan du glede deg over fantastiske kjøreegenskaper, smidighet og avanserte sikkerhetsnivåer.

MZD Connect

I helt nye Mazda2 kan du med Mazdas infotainmentsystem MZD connect få tilgang til nyttige funksjoner. Med Bluetooth kan du koble din smarttelefon til bilen og ringe kontaktene direkte fra bilens touchscreen og du kan overføre din favorittmusikk trådløst eller høre på DAB-radioen (utstyrsnivå Vision).

Det 7" store fargedisplayet og den intuitive HMI Commander sørger for at MZD Connect-systemet kontrolleres med et minimum av anstrengelser slik at du kan konsentrere deg om veien foran deg. (Utstyrsnivå Vision)

i-ACTIVSENSE

Avansert sikkerhetsteknologi

Avansert sikkerhetsteknologi sørger for beskyttelse, sikkerhet og komfort når du kjører på trafikkerte veier og motorveier. Helt nye Mazda2 har et omfattende utvalg aktive og passive sikkerhetsteknologier inkludert Mazdas intelligente Smart City Brake Support som automatisk iverksetter bremsing hvis det oppdager risiko for sammenstøt forfra i lav hastighet (SCBS er standard og er aktivt opp til 30 km/t).
Share by: