Mazda CX-3

 • Helt nye Mazda CX-3

  En liten crossover full av kjøreglede

 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button

Helt nye Mazda CX-3


En liten crossover full av kjøreglede

Helt nye Mazda CX-3 er en liten crossover som kombinerer det unike, stilige og det levende KODO - Soul of Motion designet med komfort og praktiske egenskaper som passer din livsstil. Prisbelønnet SKYACTIV-teknologi leverer kompromissløse, sportslige og dynamiske ytelser, responsvillige kjøreegenskaper og gjør Mazda CX-3 perfekt både for kjøring i byen og på motorveien.

CX-3 er designet for deg, med innovative MZD Connect og i-ACTIVSENSE sikkerhetsegenskaper som sørger for at hver eneste kjøretur er morsom, hyggelig og trygg.
 
Med en kompakt utside som skiller seg ut fra menden, en innside med innovativ teknologi og høy kvalitet, forhjulsdrift eller firehjulsdrift, samt vår SKYACTIV-teknolgi, finnes nå muligheten til å oppleve noe nytt. 
 
 • Maks. hastighet: 200 km/t*
 • Akselerasjon: 100 km/t på 8.7 sekunder*
 • Drivstofforbruk: 4.0 l per 100 km**
 • CO2-utslipp: 105 g/km**
 
*Tall basert på 2.0 120 hk bensinmotor med manuelt gir
**Tallene er basert på 1.5 105 hk dieselmotor med manuelt gir

Utmerkelser Får anerkjennelse for innovativt design

Helt nye Mazda CX-3 har blitt tildelt utmerkelsen Red Dot Design, en pris som hyller høy designkvalitet. Den internasjonale juryen tildeler kun dette ettertraktede kvalitetsstempelet til prosjekter som i betydelig grad skiller seg ut fra sammenlignbare prosjekter takket være sitt utmerkede design.

Egenskaper Finn ut hva det er som gjør denne bilen så spesiell

Soul of Motion design

Vår nyeste utvikling av KODO design begynner med føreren. Det stilige eksteriøret har en unik stil med elegante og slanke linjer som står i fin kontrast til dristige og robuste proporsjoner.

I det romslige og komfortable interiøret vil du finne håndverk av høy kvalitet med intuitive egenskaper og innovative funksjoner bygget for føreren.

SKYACTIV-teknologi

Bak den morsomme personligheten til Mazda CX-3 befinner det seg en rekke prisvinnende SKYACTIV-teknologier.

Våre motorer, karosseri og understell leverer kompromissløse ytelser med responsvillige kjøreegenskaper, gode veiegenskaper og sportslig kjøredynamikk. Enten du kjører i byen eller på landeveien, vil du oppleve en Jinba Ittai-følelse av enhet med Mazda CX-3.

MZD Connect

MZD Connect kombinerer kommunikasjon, underholdning og navigasjon.

Nyt musikk via FM- og DAB-radio eller koble til din smarttelefon via Bluetooth så kan du bl.a. strømme din favorittmusikk. Med handsfree Bluetooth-tilkobling kan du også enkelt får tilgang til dine kontakter og ringe og motta telefonsamtaler. Systemet er enkelt å bruke via den 7" store fargeberøringsskjermen slik at du kan fokusere på veien. Du kan også kontrollere alt ved å bruke HMI Commander.

Avansert sikkerhetsteknologi

Vårt utvalg av intelligente og avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer gir deg all den sikkerheten og beskyttelsen du trenger.

Innebygde sensorer og kameraer holder utkikk for deg og sjekker omgivelsene dine. Teknologi som blindsoneovervåking hjelper deg å unngå kollisjoner når du skifter kjørefil eller rygger.

BILDEGALLERI

Share by: