Mazda MX-5

 • Helt nye Mazda MX-5

 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button

Helt nye Mazda MX-5


Nye Mazda MX-5 - Verdens mest solgte roadster

Helt nye Mazda MX-5 innehar alt denne ikoniske bilen er så kjent for, og mye mer. Med de perfekte proporsjonene, designspråket, KODO - Soul of Motion, effektiv bakhjulsdrift og en perfekt 50:50 vektfordeling byr den på fantastiske kjøreopplevelser og vekker oppsikt.

Med vår prisbelønte SKYACTIV-teknologi og vår gram-strategi tilbyr denne lette og kompakte sportsbilen ekte kjøreglede, som forsterkes av det innovative infotainmentsystemet MZD Connect. Det intimet båndet mellom bil og fører, inspirert av det japanske uttryket Jinba Ittai – "hest og rytter som ett", gjør Mazda MX-5 både spennende og morsom å kjøre.
 
 
 • Maksimal hastighet: 214 km/t*
 • Akselerasjon: 0-100 på 7,3 sekunder*
 • Drivstofføkonomi: 6,0 l/100km **
 • CO2-utslipp: 139 g/km **
*Gjelder 2.0 liter motor
**Gjelder 1.5 liter motor 

Utmerkelser Får anerkjennelse for innovativt design

Fjerde generasjon av den ikoniske MX-5 har vunnet prisen "Red Dot: Best of the Best"-prisen, konkurransens høyeste utmerkelse som kun 1,6% av årets bidrag ble belønnet med for usedvanlig banebrytende design. KODOs linjer og former representerer oppsamlet energi og den atletiske, "bevegelige" naturen til Mazdas biler.

Egenskaper Finn ut hva det er som gjør denne bilen så spesiell

KODO Design

Bare ett blikk på det prisbelønte KODO – Soul of Motion designet får pulsen til å øke.

Et moderne formspråk og elegante linjer med markerte konturer og myke overganger gir MX-5 en følelse av vitalitet og bevegelse, samtidig som den kraftige og solide holdningen gir bilen et godt veigrep.

Det elegante og dynamiske interiøret byr på en fascinerende panoramautsikt fra kupèen som føles enda bedre når man kjører med taket nede.

SKYACTIV-teknologi

Bak den morsomme personligheten til Mazda CX-3 befinner det seg en rekke prisvinnende SKYACTIV-teknologier.

Våre motorer, karosseri og understell leverer kompromissløse ytelser med responsvillige kjøreegenskaper, gode veiegenskaper og sportslig kjøredynamikk. Enten du kjører i byen eller på landeveien, vil du oppleve en Jinba Ittai-følelse av enhet med Mazda CX-3.

MZD Connect

MZD Connect kombinerer kommunikasjon, underholdning og navigasjon. Nyt musikk via FM- og DAB-radio eller koble til din smarttelefon via Bluetooth så kan du bl.a. strømme din favorittmusikk. Med handsfree Bluetooth-tilkobling kan du også enkelt få tilgang til dine kontakter og ringe og motta telefonsamtaler. Systemet er enkelt å bruke via den 7" store fargeberøringsskjermen slik at du kan fokusere på veien. Du kan også kontrollere alt ved å bruke HMI Commander.

BILDEGALLERI

Share by: