Mazda6 Stasjonsvogn

  • Slide Title

    Write your caption here

    Button
  • Slide Title

    Write your caption here

    Button

Mazda6 Stasjonsvogn


Mazda6 - innovasjon og krefter i en velutstyrt stasjonsvogn. 

Mazda6 stasjonsvogn med SKYACTIV-teknologi tilbyr en eksepsjonell kjøreopplevelse som kombinerer kraft og ytelser med imponerende lavt drivstofforbruk. Vår sterke diesel får du nå også med firehjulsdrift, både med manuell og automatgirkasse. Det prisvinnende 'KODO - Soul of Motion' designtema understreker stasjonsvognens atletiske utseende, mens det stilige interiøret er et komfortabelt sted å være og nyte kjøreturen.

I Mazdas MZD Connect finner du mange nyttige funksjoner. Med Bluetooth kan du koble din smarttelefon til bilen og ringe kontaktene dine direkte fra bilens touchscreen. Du kan også overføre din favorittmusikk trådløst og få tilgang til det integrerte navigasjonssystemet. De avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemene er alle skreddersydde for å gi deg og dine passasjerer et høyt nivå av sikkerhet og større komfort.

Finn ut hva det er som gjør denne bilen så spesiell

Mazda6 - Møt vinteren med firehjulsdrift
  
Designprisvinneren Mazda6 er oppgradert med nyheter overalt. Med firehjulsdrift og omfattende aktive sikkerhetssystemer kan du gå vinteren trygt i møte. Og det beste av alt, Mazdas intelligente firehjulsdriftssystem aktiveres kun ved behov, for best mulig kjøreglede og for å spare drivstoff.
 
Nå får du firehjulsdrift inkludert i prisen.

EKSTERIØR

Et atletisk eksteriør skapt av KODO design

Karosseristilen på Mazda6 stasjonsvogn er en dynamisk utvikling av vårt 'KODO - Soul of Motion' designspråk som fremkaller en emosjonell respons hos alle som ser den.
 
KODO design er inspirert av de myke bevegelsene og de raske kreftene hos dyr som geparden. Med en kraftfull holdning som minner om et stort kattedyr klar til aksjon, formidles vitalitet og energi – det er en invitasjon til å sette seg bak rattet og kjøre avgårde. 

LED lyssignatur

De skråstilte LED frontlysene er et kraftfullt desigelement. I mørket gir deres dramatiske lyssignatur på begge sider av den øvre grillen et sterkt uttrykk for KODO design og produserer et gjennomtrengende lys selv på de mørkeste veiene.
 
Systemet reagerer dessuten på skiftende forhold og retter lysstrålen der hvor det størst behov for den for å gi deg utmerket sikt og rekkevidde.

INTERIØR

MZD Connect understreker kvalitetsinteriøret

Interiøret i Mazda6 stasjonsvogn oser kvalitet og komfort. Det inkluderer den nyeste MZD Connect teknologien – vårt system for mobiloppkobling.
 
Blant mange innovasjoner finnes en elektrisk parkeringsbrems (EPB) for ett-trykks betjening ved parkering, og en ny baksetevarmer for kalde dager. Hver innovasjon er utført i materialer, ergonomi og design av høy kvalitet, slik at du skal nyte følelsen av harmoni og god plass.

Intelligent innebygget teknologi

Med Bluetooth kan du koble din smarttelefon til bilen og ringe kontaktene dine direkte fra bilens touchscreen. Du kan overføre din favorittmusikk trådløst og få tilgang til det integrerte navigasjonssystemet.

Elektrisk parkeringsbrems (EPB) 

Den nye elektriske parkeringsbremsen (EPB) gir deg ett-trykks kontroll ved start og avslutning av hver kjøretur. Ønsker du å slå håndbremsen av eller på, trykker du bare på en bryter mellom forsetene. Det er like trygt som det er bekvemt, fordi systemet bare frigjør bremsen når motoren er i gang og føreren trår på bremsepedalen.  

YTELSE

Ytelsessterk kjøring med SKYACTIV-teknologi

SKYACTIV-teknologi leverer lave nivåer av drivstofforbruk og høye nivåer av kjøreglede og spenning. Sammen med det lette, sterke karosseriet og smidige egenskaper, tilbyr Mazda6 stasjonsvogn kvikke kjøreegenskaper som enkelt håndterer både bygater og svingete veier. Ønskes ekstra reaksjon og respons, kan du velge blant to kjøremoduser.

Forbedringer i fjæring og innovasjoner i lydisolering gjør kupéen til et roligere og mer komfortabelt sted å være, slik at selv de lange turene på motorveien blir mer bekvemme og behagelige.

Firehjulsdrift (i-ACTIV AWD) .

Den ytelsessterke SKYACTIV-D 2,2 dieselmotoren kommer nå med firehjulsdrift (i-ACTIV AWD). Ved å justere kreftene mellom fremre og bakre aksler for å utnytte alt tilgjengelig grep, beholder du full kontroll i alle forhold uten at det går på bekostning av drivstofføkonomien.

Valg av kjøremodus 

En smidig SKYACTIV-G 2,0 liters og 2,5 liters bensinmotor er tilgjengelig med en sekstrinns automatisk girkasse og tilgang til et nytt system for valg av kjøremodus. Denne siste innovasjonen gjør at du kan velge mellom to kjøremoduser og ekstra respons.

SIKKERHET

Avansert sikkerhetsteknologi med i-ACTIVSENSE

Bilens enestående sikkerhetsegenskaper starter med SKYACTIV karosseri som er utrolig lett og sterkt. Mazda6 sedan bygger videre på sitt sterke fundament og maksimal Euro NCAP femstjerners rangering med i-ACTIVSENSE, en omfattende pakke med aktive sikkerhetssystemer. Den nye føreroppmerksomhetsvarslingen (DAA) overvåker kjøringen din og oppmuntrer deg til å ta en pause, mens Smart City Brake Support bremser automatisk hvis du kommer for nærme et annet kjøretøy.

Lane-Keep Assist System (LAS)

Lane Keep Assist System (LKA), det nye systemet for kjørefeltassistanse, støtter opp om filtskiftevarsleren Lane Departure Warning System (LDWS). Det er designet for å gjøre kjøringen tryggere på motorveier med mye trafikk ved å overvåke bilens posisjon i kjørebanen.
 
Hvis du utilsiktet er i ferd med å komme over i neste kjørebanen, vil systemet varsle deg med et lydsignal og automatisk korrigere styringen slik at du gjenoppretter trygg kjøring.

Føreroppmerksomhetsvarsling (DAA)

Føreroppmerksomhetsvarsling (DAA) registrerer eventuelle endringer i ditt kjøremønster som skyldes tretthet eller uoppmerksomhet. Systemet overvåker føreren i en periode på 20 minutter med en hastighet over 65 km/t. En varsellampe aktiveres (kaffekopp) om kjøremønsteret endres eller om man har kjørt i over 2 timer uten å stoppe. (Utstyrsnivå Optimum).

Adaptive LED frontlykters (ALH)

De nye adaptive LED-frontlyktene sørger for svært god sikt i mørket. For å unngå å blende andre trafikanter, samtidig med at du har utmerket sikt, skifter systemet automatisk mellom nærlys og fjernlys avhengig av trafikk-forholdene.
 
Den nye Highway-modusen løfter lysstrålen i høyere hastigheter, og ved kjøring på motorvei sørger dette for bedre sikt over lengre avstand. Nærlyset gir bedre oversikt og sikt i veikryss. Også inkludert er adaptive kurvelys (AFS) som dreier når du kjører i svinger, slik at mørkekjøring blir tryggere både for deg og andre.

Smart City Brake Support (SCBS)

Systemet er designet for å sikre din trygghet og redusere risikoen for kollisjoner i lave hastigheter. Systemet overvåker avstanden og hastigheten til bilen foran deg og bremser automatisk hvis det er fare for at en kollisjon kan oppstå i hastigheter opp til ca. 30 km/t.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA)

Systemet aktiveres så snart du setter din Mazda6 sedan i revers. Du varsles om biler som nærmer seg i den retningen du skal når du f.eks. rygger ut fra en parkeringsplass. Et lydsignal og et blinkende lys på dørspeilet informerer deg om eventuelle hindringer som befinner seg på utrygg avstand. Alarmen stanser så snart området er klart slik at du kan fortsette ryggingen på en trygg måte.

BLIND SPOT MONITORING SYSTEM (BSM)

Selv med riktig justerte speil er det ikke alltid at føreren har full oversikt over biler i nærheten. Mazda6 sedans radarbaserte system varsler deg hvis et kjøretøy kommer inn i din blindsone. Hvis du viser at du ønsker å skifte kjørebane, eller et kjøretøy nærmer seg fra opptil 45 meter bak deg, informerer systemet deg via et hørbart varselsignal og blinkende lys i speilet. Alarmen stanser så snart området er klart slik at du trygt kan skifte kjørebane.

MILJØ

Ledende miljøegenskaper, drivstofføkonomi og lave CO2-utslipp

Nye Mazda6 stasjonsvogn tar i bruk hele utvalget av SKYACTIV-teknologiene for å oppnå førsteklasses miljøegenskaper og drivstofføkonomi uten å påvirke kjøregleden.

Våre banebrytende SKYACTIV-teknologi motorer og girkasser, i-ELOOP og i-stop systemene (se mer nedenfor) i kombinasjon med den lette og sterke SKYACTIV-BODY karosseristrukturen plasserer denne bilen blant de aller beste når det gjelder drivstofføkonomi og lave CO2-utslipp. Allikevel produserer den sammenlignbare, eller bedre, ytelser enn andre biler i segmentet. Nok en gang har vi sprengt grenser ved å skape en bil med avanserte miljøegenskaper - uten å gi avkall på ytelsene.

i-ELOOP system

Dette er vår første bilmodell med i-ELOOP, et system vi utviklet for å forsyne strømforbrukerne i bilen med energi som genereres når bilen bremser. i-ELOOP bidrar i betydelig grad til drivstofføkonomien - spesielt fordi vår unike kondensator lagrer og frigjør elektrisiteten raskere, mer pålitelig og mer effektivt enn andre systemer.

Ca. 10% av en motors ytelser omdannes vanligvis til elektrisitet for å forsyne strøm til bilens elektriske systemer. Med i-ELOOP trenger ikke motoren å lage elektrisitet mens den driver bilen. Og når 100% av motorens ytelser går til å drive bilen, bedrer dette bilens drivstofføkonomi og miljøegenskaper.
Vårt i-stop system i Mazda3 forbedrer drivstofføkonomien ved å slå av motoren når du står på tomgang i trafikken. Dette merker du nesten ikke, fordi i-stop restarter motoren raskere og mer smidig enn de fleste andre stopp-start systemer. Motoren din er klar til å kjøre videre så snart du ønsker det. i-stop er tilgjengelig både med manuelt gir og automatgir.

Systemet har vunnet flere teknologiske priser og er verdens eneste start-stopp system som benytter forbrenningsenergi til å restarte. Nok et eksempel på hvordan vi utfordrer grenser.
KONTAKT SELGER
Share by: